BLACK WEEK

24/11-2023 TIL OG MED 01/12-2023

VIKING BAGS – BALDUR EXTRA LARGE LEATHER WRAPPED

VB54858

6.392,00 DKK

Viking Baldurs Harley ekstra store læderbeklædte motorcykel hårde sadeltasker er lavet af højkvalitets glasfiber, og læderindpakningen tilføjer en premium stil. Vi inkluderede vores gratis og opdaterede metalbeslag og bolte for at forbedre sikkerheden og holdbarheden af vores tasker. Alt inkluderet hardware er værd mere end 1500,- kr. Viking Baldurs hårde taske har 42 liter opbevaringsplads, hvilket er perfekt til dine lange ture. Den kommer med vores nye låsemekanisme med en nøglelåsbar håndtag til lukning, selv når den er ulåst, hvilket øger bekvemmeligheden for enhver motorcyklist og deres passagerer. Matchende nøgler til begge tasker er også tilføjet for at forbedre sikkerheden, når du efterlader din motorcykel på parkeringspladsen. Viking Baldurs tasken kommer med en tæt vejrtætning for at holde vand ude, når du kører i regnen. Den premium skumforing inde i tasken vil eliminere raslen fra dine løse genstande, når du kører med høj hastighed. Den avancerede hængsel fanger ikke indholdet af tasken eller klemmer dit udstyr, mere ro i sindet for dig. De interne lommer vil holde dine små ejendele organiseret, hvilket er vigtigt for enhver motorcyklist derude.

Levering: 1-3 hverdage.
Installation:
Manual
Video Guide

Specifikationer:

  • Passer på Harley-Davidson
   – Softail Fat Boy FLSTF/I 1990-2017, FLFB/S 2018-2023
   – Softail Street Bob FXBB 2017-2023
   – Softail Slim FLS 2012-2017, FLSL 2018-2021
   – Dyna Street Bob FXDB/I 2006-2017
   – Softail Low Rider S FXLRS 2020-2023
  • Sæt med venstre og højre sidetaske
  • Højglans sort lakeret
  • Nøglelås
  • Mål: L60 x B20 x H33 cm.
  • Bagageåbning: 43 x 18 cm.
  • Bagageplads: 42 liter pr. taske
  • Materiale: Støbt hård abs plast
  • 2 års garanti
  • For en god ordens skyld anbefaler vi at du sikrer dig at produktet passer på lige præcis din motorcykel model og årgang.

Note:
Du skal muligvis flytte blinklysene for at montere taskerne ved hjælp af det medfølgende flyttesæt. Til modeller med sidelæns monteret nummerplade skal du bruge et separat solgt nummerplade- og flyttesæt i stedet for det medfølgende flyttesæt for at installere sadeltaskerne.

BETA

Kære kunde. 

Velkommen til vores nye hjemmeside, som vi i øjeblikket kører BETA på. Der kan væres små fejl omkring, men vi arbejder løbende på at rette dem. Vi sætter pris på alt feedback vi får fra vores kunder, som kan sendes til cph@fullblast.dk

VI ER KLAR, så tvivl ej med at bestil din første ordre.

MVH
Full Blast Teamet

Scroll to Top