fbpx

hurtig Fragt fra 39,- kr

fri fragt over 1500,- kr

Dansk butik

op til 5 års garanti

gratis teknisk support

Søg

Konto

Søg
Søg

Plex Audio XL – Lyd System m/Bluetooth – 400 watt forstærker – 2×6,5″ Rockford Fosgate TMS65 højttaler

11.289,00 DKK

Altid billig fragt Fra 39,- kr

Fri fragt over 1500,- kr

Hurtig levering 1-3 hverdage

Kun på lager varer - 3-5 hverdage på fjernlager

kundeservice

Ring til os på 31 49 00 66

showroom & butik

Besøg os på Knud Bro Alle 7D, 3660 Stenløse

produktinformation:

Vi præsenterer det nyeste lydsystem i Plex Audio-serien! En af de største bekymringer, vi havde med vores tidligere systemer, var manglen på mellemtoner og dybe toner, som virkelig er svære at opnå med en mindre 5-1/4″ højttaler. Vi har arbejdet hårdt på at udvikle en kompakt skal, der kan rumme større højttalere, så vi kan levere et endnu højere, klarere og i det hele taget bedre lydende system som helhed. Plex XL passer til 6-1/2″ højttalere, som er skjult bag et enkelt “mono-grill”-design. Vi har også forstærket vores skal og monteringsbeslag for at understøtte den øgede vægt og give ekstra sikkerhed. Lyden, der kommer ud af din cykel, vil 100% overdøve din kammerats bagger og hans/hendes standardhøjttalere.

Returnering:

Forudbestilte varer har en politik om ingen returnering eller tilbagebetaling.

Normale køb eller ordrer, der ikke er forudbestilt, har 15 dage fra leveringsdatoen til at returnere dit system. Plex Audio-systemet skal være i ny, umonteret stand for at modtage fuld refusion minus forsendelsesomkostninger. Vi fratrækker et genopfyldningsgebyr på 25 % fra dit tilbagebetalingsbeløb, hvis varerne ankom brugte eller beskadigede. Hvis du har købt hos en autoriseret forhandler, bedes du kontakte os direkte, før du returnerer din enhed.

– LÆS VENLIGST ALT, FØR DU BESTILLER –

Ved at købe accepterer du, at du forstår, at dette er en forudbestilling, og at du ikke vil modtage et system, før de sendes ud engang i midten til slutningen af maj. Vi sender efter først til mølle-princippet. Denne forudbestilling kan ikke refunderes. Plex XL er kun blevet testet til at passe bag Memphis Shades Road Warrior Fairing og Lowrider ST Fairing. Hvis du køber og har en anden kaleche end en af disse to, forstår du, at der er en risiko for, at den ikke vil passe. Plex XL passer ikke på Fatbob-platformen.

Plex XL funktioner:

  • Rockford Fosgate 6-1/2″ højttalere TMS65
  • Rockford Fosgate 400w Power Series-forstærker T400x2AD
  • Plex Audio Bluetooth-modtager
  • Ledningsnet til strøm
  • Ny rotationsstøbt skal
  • Kileformet monteringsbeslag
  • Road Warrior monteringsafstandsstykker
  • Afstandsstykker til forlygter
  • 2 års garanti
Monteringsbeslag til

Low Rider ST 2.0 Audio System, M8 Fat Bob 2.0 Audio System, Quarter Fairing Gen. 2 2.0 Audio System, Quarter Fairing 2.0 Audio System, Road King 2.0 Audio System, Softail Heritage 2.0 Audio System, T-Sport 2.0 Audio System, Universal 2.0 Audio System

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Plex Audio XL – Lyd System m/Bluetooth – 400 watt forstærker – 2×6,5″ Rockford Fosgate TMS65 højttaler”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DK