fbpx

hurtig Fragt fra 39,- kr

fri fragt over 1500,- kr

Dansk butik

op til 5 års garanti

gratis teknisk support

Søg

Konto

Søg
Søg

Sena – 10C Kamera / Bluetooth Kommunikations Headset

PE44020919

3.399,00 DKK

Altid billig fragt Fra 39,- kr

Fri fragt over 1500,- kr

Hurtig levering 1-3 hverdage

Kun på lager varer - 3-5 hverdage på fjernlager

kundeservice

Ring til os på 31 49 00 66

showroom & butik

Besøg os på Knud Bro Alle 7D, 3660 Stenløse

produktinformation:

Sena 10C-teknologien lader dig holde fokus på den rullende horisont, mens du afspiller din foretrukne FM-radiostation fra den indbyggede tuner eller sender din foretrukne playliste fra din MP3-afspiller, hører GPS-vejledninger eller lytter til dine kammerater, der hyler over samtaleanlægget. Skift nemt mellem de forskellige feeds, eller vælg kun én – det er op til dig. Det innovative unibody-design gør det nemt at installere og forenkler samtidig brugen af flere video- og fototilstande. En enkelt kameraknap gør det muligt at optage med et enkelt tryk i farten. Stemmemeddelelser gør det nemt at lære og bruge alle 10C’s funktioner! I mellemtiden kan du forbinde din 10C med Senas smartphone-app (til Android eller iPhone), så du kan konfigurere enhedens indstillinger og få adgang til en interaktiv quick start-guide. Hold kontakten med op til fire af dine ledsagere, der cykler op til 1,6 km væk. Selv hvis de ikke bruger Sena-udstyr, gør Universal Intercom™-teknologien det muligt for 10C at fungere problemfrit med andre mærker af Bluetooth-headset på markedet. 10C blander lyd fra samtaleanlægget og musik fra din smartphone ind i din video, on the fly. Det giver dig mulighed for at fortælle om dine optagelser, mens det sker, og fange øjeblikkets autenticitet, samtidig med at du reducerer behovet for opfølgende lydsporsredigering.

  • 10C er verdens første kig på et fuldt integreret Bluetooth-hjelmkommunikationssystem og HD-kamera i én kraftfuld enhed.
  • Det er i stand til at optage video i fuld HD (1080p:30fps og 720p:30/60fps) med 3,5 MP stillbilleder og skud-, burst- og time-lapse-fototilstande.
  • Den er bygget til at klare de strenge krav til udendørs sport, motorsport og førstehjælp, og er den komplette løsning til kommunikation i hjelmen og actionvideo under udfordrende forhold.
  • Jævn, samtidig brug af alle funktioner med Bluetooth®4.1
  • Vandafvisende, alt-i-en hjelmklemme-design, der er lavet til kravene fra kørsel under alle forhold.
Model

Single, Dual

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sena – 10C Kamera / Bluetooth Kommunikations Headset”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DK