Menu

HVEM ER

FULL BLAST INC

Vi er specialister i hele den elektriske del af din motorcykel. Kan der sættes strøm til – så ved vi noget om det. I særdeleshed LED-lys, lydsystemer, varme i håndtag, navigation, gps, alarm osv. Vi bestræber os på at udvikle de bedste løsninger til alle motorcykler, uanset om du kører amerikansk, engelsk, italiensk, japansk eller tysk.

Vi er

SPECIALISTER

I ELEKTRISKE DELE

Alle vores produkter er fremstillet af de bedste materialer og den nyeste teknologi – uanset om du har en aldrende eller spritny motorcykel, så har vi lækre produkter til den.
Alle de elektriske komponenter er naturligvis godkendt på
alle tænkelige niveauer.

DU MODTAGER KUN

TOP KVALITET

Vi er specialister i elektriske dele til din mc, og gør ekstra meget i LED-lys, lydsystemer og varme i håndtag. Det meste er ”plug & play” – lige til at montere uden besvær. Kvalitet er en selvfølge! – for vi ved at du har spenderet en formue på din motorcykel og derfor fortjener den kun det bedste. Hos Full Blast Inc tilbyder vi kun produkter af den allerhøjeste kvalitet – sådan som vi selv forventer det! Kvalitet er en selvfølge – vi tilbyder kun produkter af den allerhøjeste kvalitet – sådan som vi selv forventer det og du fortjener det!

BETA

Kære kunde. 

Velkommen til vores nye hjemmeside, som vi i øjeblikket kører BETA på. Der kan væres små fejl omkring, men vi arbejder løbende på at rette dem. Vi sætter pris på alt feedback vi får fra vores kunder, som kan sendes til cph@fullblast.dk

VI ER KLAR, så tvivl ej med at bestil din første ordre.

MVH
Full Blast Teamet