fbpx

hurtig Fragt fra 39,- kr

fri fragt over 1500,- kr

Dansk butik

op til 5 års garanti

gratis teknisk support

Søg

Konto

Søg
Søg

Handelsbetingelser

Bestilling

Du kan kun afgive bestilling af varer via fullblast.dk og ved at vælge den/de produkter, som du ønsker at købe, for herefter at gå til betalingsmodulet for at afregne. Alle anførte priser er i Danske Kroner (DKK) og inklusive 25% moms.

Når du afgiver en bestilling, tilbyder du at købe de valgte produkter i henhold til disse betingelser.

Når FULL BLAST INC ApS accepterer din bestilling, modtager du en ordrebekræftelse, der sendes til den e-mailadresse, som du har oplyst på bestillingsformularen. Hvis der er problemer med bestillingen, forsøger FULL BLAST INC aps at kontakte dig telefonisk eller via e-mail. 

Selv om FULL BLAST INC aps bestræber sig på at levere alle produkter, der er angivet i ordrebekræftelsen, kan der opstå situationer, hvor FULL BLAST INC aps ikke kan levere produkterne, f.eks. (i) fordi produkterne ikke længere er i produktion, eller (ii) fordi, der har været fejl i prisangivelserne på webstedet. I sådanne tilfælde kontakter FULL BLAST INC aps dig og foreslår eventuelt at levere et andet produkt. Hvis du ikke er interesseret, annullerer FULL BLAST INC aps bestillingen af det/de produkt/er, som ikke kan leveres, og opkræver ikke købesum for disse produkter.

Priser

Priserne på produkterne fremgår af webstedet ud for hvert produkt, og ligeledes af ordrebekræftelsen og efterfølgende tilsendte faktura. Alle priser er i Danske Kroner (DKK), inklusive moms og andre afgifter.

Betaling

FULL BLAST INC aps modtager følgende danske og udenlandske betalingskort: Dankort, Visa/Dankort, Visa, Mastercard, Eurocard og VISA Electron.

Når du afgiver din bestilling skal du opgive kreditkortoplysninger. Beløbet hæves først på dit kort, når produkterne afsendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Produkterne afsendes ikke før kortudstederen har godkendt betalingen. Leveringsadresse og betalingskort skal være dansk.

Som betalingsløsning anvendes PayPal, der er krypteret. 

Der tages ikke gebyr ved betaling på fullblast.dk

Levering

Der leveres til adresser i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland, samt resten af Europa og USA. 

I henhold til betingelserne i punktet Priser, vil FULL BLAST INC aps levere de produkter, som er bestilt og angivet på ordrebekræftelsen.

Den normale leveringstid beregnes til 3-5 hverdage, fra du har modtaget ordrebekræftelsen. Er produkterne forsinket eller i restordre, vil du få besked om forventet levering via e-mail. Levering sker kun på hverdage i tidsrummet mellem kl. 8:00 og 16:00. Er der ingen på adressen, når forsendelsen leveres, tages forsendelsen med igen og en anmeldelse fra transportøren lægges i postkassen. Du bedes da selv kontakte transportøren for at aftale nyt leveringstidspunkt.
Er forsendelsen leveret til en pakkeshop, vil du få besked, enten via email eller som sms til det oplyste telefonnummer, om at pakken er klar til afhentning og på hvilken adresse og tidsrum det kan ske.

Levering sker med fragtmand.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret/returret, fra den dag produktet er leveret til dig. Hvis du vil benytte retten til at returnere et produkt, skal du kontakte fullblast.dk v/FULL BLAST INC aps på telefon +45 / 31 49 00 66 mellem 08:30 og 16:00 fra mandag til torsdag, fredag til kl. 15:30 og får oplyst et RMA-returnummer. Du kan også vælge at benytte vores standard-fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder her.

Herefter skal du, for egen regning, sende produktet tilbage.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af forsendelsen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende det/de bestilte produkt/er retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af produktet. Ved returnering er du ansvarlig for, at produktet er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for produktet fra tidspunktet for forsendelsens levering til dig.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af produktets værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå produktets art, egenskaber og den måde, det fungerer på. Med andre ord – du kan besigtige produktet på samme måde, som hvis du så det i en fysisk butik.

Hvis produktet er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi det som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af produktets handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså kun gøre det samme, som man kan i en fysisk butik: Du må besigtige produktet, men ikke tage det i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis refunderet det beløb du har indbetalt til os, tilbage, herunder også evt. opkrævede leveringsomkostninger på kr. 79,- (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.  I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne fra købsbeløbet.

Retur-fragtomkostninger som følge af dit eget valg om returnering af produktet, krediteres ikke.

Vi overfører ikke tilbagebetalingen før vi har modtaget produktet retur og konstateret at det er i orden. Tilbagebetaling sker til samme betalingsmiddel/kort, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

Hvis du fortryder købet, skal produktet sendes til:

FULL BLAST INC aps, Lager, Knud Bro Allé 7D, 3660 Stenløse, Danmark

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse herom og aflevere produktet personligt på ovenstående adresse i tidsrummet man-tors kl. 08:30-15:00 og fre kl. 08:30-14:00. Husk at du inden returnering kan gennemføres, skal kontakte os for at få et RMA-returnummer oplyst.

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal sørge for at produktet er i sin originale emballage og vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller din faktura. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores standardfortrydelsesformular som du kan hente her.

Bemærk! Vi modtager ikke forsendelser sendt pr. efterkrav.

Fejllevering og defekte varer - reklamation

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på fullblast.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få produktet repareret, ombyttet, få pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Almén slidtage anses ikke for at være reklamationsberettiget.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved produktet. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Vi opfordrer til at du ser din levering igennem straks efter modtagelsen.

Returfragt

Du skal kontakte os og aftale om produktet skal sendes retur eller blot kan bortskaffes. I så fald at produktet skal indsendes til os, arrangerer vi afhentning af forsendelsen på din adresse. Er reklamationen berettiget og aftales det at du selv indestår for fragten retur til vores adresse, refunderer vi naturligvis dine rimelige fragtomkostninger.

Varen sendes til:

FULL BLAST INC aps, Lager, Knud Bro Allé 7D, 3660 Stenløse, Danmark

Vi har brug for følgende information, når du sender produktet retur til os
Modtager du mod forventning et forkert eller defekt produkt, bedes du hurtigst muligt orientere os pr. e-mail customerservice@buyaport.com eller pr. telefon +45 / 31 49 00 66, om hvori fejlen eller defekten består. Vær opmærksom på, at dit ordrenummer tydeligt skal fremgå. Når du returnerer produktet, skal du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke forsendelser sendt pr. efterkrav.

Husk at sende produktet tilbage i forsvarlig emballage og at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine rimelige fragtomkostninger.

Telefonisk support

Der opkræves ingen ekstraomkostninger for telefonisk support til produkterne. Den telefoniske support omfatter kun telefonisk rådgivning og vejledning i relation til brugen af produkterne, indstilling, installering og lignende. 

Telefonisk support er åben på telefon +45 / 31 49 00 66 mellem kl. 09:00 og 17:00 mandag, tirsdag og til kl. 19 om onsdagen, kl. 15 om torsdagen og fredag til kl. 16:00. 

I forbindelse med telefonisk support forsøger vi at besvare dine spørgsmål, når du ringer til os. Vi kan ikke garantere, at vi kan besvare dine spørgsmål fyldestgørende. I nogle tilfælde kan det være nødvendigt for os at ringe tilbage senere.

Forbrugersikkerhed

Om kunde på fullblast.dk v/FULL BLAST INC aps, har du altid de rettigheder, som fremgår af gældende lovgivning på området. Du kan læse mere om forbrugerstyrelsens vejledning til sikker e-handel her: https://www.forbrug.dk/raad-og-rettigheder/

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, kan du rette henvendelse til os på telefon +45 / 31 49 00 66 mellem kl. 08:30 og 16:00 fra mandag til torsdag og fredag til kl. 15:30. Du bedes i den forbindelse spørge efter vores reklamationsafdeling. Du kan også skrive direkte til dem på info@fullblast.dk

Skulle vi mod forventning ikke kunne blive enige om en løsning sammen, har du mulighed for at klage til Forbrugerklagenævnet ved køb på over 800 kr. Du kan se mere på www.forbrug.dk.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)
For at du kan handle på fullblast.dk har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Komplet adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere det/de bestilte produkt/er til dig. Personoplysningerne registreres hos FULL BLAST INC aps og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via fullblast.dk sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og kundeservicemedarbejdere hos FULL BLAST INC aps har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. 

Oplysninger afgivet til fullblast.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi kun din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre.

Som registreret kunde hos fullblast.dk v/FULL BLAST INC aps har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til FULL BLAST INC aps via e-mail info@fullblast.dk

Generelle oplysninger

www.fullblast.dk ejes og drives af
FULL BLAST INC ApS
Knud Bro Allé 7D
DK-3660 Stenløse, Danmark
Telefon: +45 / 31 49 00 66
E-mail: cph@fullblast.dk
CVR nr.: 38937634

da_DKDanish