Fragt fra 39,- kr

fri fragt over 1500,- kr

hurtig levering

op til 5 års garanti

gratis teknisk support

Søg

Konto

Kurv

Søg

DMP – NUMMERPLADEHOLDER KUN NR PLADE LYS

1.899,00 DKK - 2.099,00 DKK

Den populære nummerpladeramme “kun” med nr. pladelys!

Skal din motorcykel have en stilren afslutning? Så er vores nummerpladeramme med indbygget E-mærket LED nr. pladelys lige det du mangler! Den findes i flere farver, så det er op til dig at vælge den rigtige til din MC. Findes i blank sort, mat sort og poleret – valget er dit. Nummerplade rammen er et universalt produkt, og kan monteres på alle typer MC. Uanset om du kører på Harley, Indian, Suzuki eller en anden motorcykel, så er vores nummerpladeramme perfekt!

Sidemonteret nummerplade

Den er også perfekt hvis du har sidemonteret nr. plade. Det er nemlig ikke lovligt at have monteret baglygter og blink sammen med nummerpladen hvis den er sidemonteret. Samtidig kræver sidemontering af nummerpladerammen at den sidder sammen med det bagerste af motorcyklen for at overholde gældende lovgivning. Har du lyst til at læse op på reglerne for sidemonteret nummerplade? – tryk HER. 

Montering sammen med 3 i 1 lygter

Har du et sæt lækre 3 i 1 lygter monteret? – så er vores nummerplade ramme med nummerpladelys helt perfekt. Den sikrer at nummerpladen er korrekt oplyst fra den E-mærkede LED lygte. Uanset om du montere den på en Chopper, Touring eller club style cykel, så er vores nummerpladeramme med til at skabe en stilren afslutning på din Harley. Hvis du ønsker nummerpladerammen monteret under skærmen har vi udviklet en stribe af beslag som gør monteringen på din Harley meget let. Vi har også udviklet monteringsklodser som passer direkte på skærmen af de fleste Harley-Davidson og mange andre fabrikanter. Vores monteringsklodser er perfekt til montering af din nye nummerpladeramme med indbygget nummerpladelys.

Montering af rammen

Produktet er lavet ud af et stykke aluminium og er Dansk designet og produceret. Nummerpladerammen er naturligvis godkendt i Danmark og lige til at køre til syn med. Alle ledninger er gemt bagved nummerpladen som føres igennem en slids i bunden af rammen og låses af to pinol skruer fra bagsiden. Har du brug for hjælp til montering af din nummerplade? Kontakt os

  • Vores nummerpladeramme med indbygget E-mærket LED nr. pladelys er lige det du mangler!
  • Den findes i flere farver, så det er op til dig at vælge den rigtige til din MC.
  • Findes i blank sort, mat sort og poleret – valget er dit.
  • Universalt produkt. Læs mere i bunden af siden.
Farve

Blank Sort, Mat Sort

BETA

Kære kunde. 

Velkommen til vores nye hjemmeside, som vi i øjeblikket kører BETA på. Der kan væres små fejl omkring, men vi arbejder løbende på at rette dem. Vi sætter pris på alt feedback vi får fra vores kunder, som kan sendes til cph@fullblast.dk

VI ER KLAR, så tvivl ej med at bestil din første ordre.

MVH
Full Blast Teamet

da_DKDanish