fbpx

hurtig Fragt fra 39,- kr

fri fragt over 1500,- kr

Dansk butik

op til 5 års garanti

gratis teknisk support

Søg

Konto

Søg
Søg

HERTZ HMX 6.5 S-LD

HMX6.5S-LD-HZ00025

1.999,00 DKK

Altid billig fragt Fra 39,- kr

Fri fragt over 1500,- kr

Hurtig levering 1-3 hverdage

Kun på lager varer - 3-5 hverdage på fjernlager

kundeservice

Ring til os på 31 49 00 66

showroom & butik

Besøg os på Knud Bro Alle 7D, 3660 Stenløse

produktinformation:

Hertz HMX 6.5 S-LD – En kraftig og suveræn højttaler med indbygget LED lys !

Denne effektive powersport 6.5″ coaxial højttaler med woofer og diskant, samt RGB LED-lys er perfekt til steder hvor den må ses. Kan klart anbefales til lower fairings og sidetasker på Harley-Davidson, hvor den udover at fange stor opmærksomhed med sit skiftende LED-lys, også får mulighed for at yde maksimalt og give fantastisk lyd.

HMX 6.5  højttaleren er udviklet til at gengive en solid bas, der virkelig kan levere en kraftig styrke. Diskanterne i højttaleren har en akustisk linse som er optimeret til at give den bedste spredning og derfor også det bedste stereo perspektiv. Højttalerens tweeter er placeret midt i højttalergitteret med LED-lyset integreret på undersiden og beskyttet af en diffuser som spreder lyset ned over wooferen. Det ser i al beskeden super godt ud.

For at få den bedste ydeevne ud af denne højttaler, anbefales det at den trækkes af en forstærker og derved sikrer de bedste vilkår for at spille højt og krystalklart i alle frekvensniveauer og ved hastigheder over 100 km/t.

Denne højttaler er designet og fremstillet til brug på en motorcykel og kan derfor tåle vind og vejr.

Anbefalet tilbehør: Med HM RGB 1 BK trådløs fjernbetjening får du yderligere muligheder for at lave alle mulige lyskombinationer, inkl. styring af lyset til musik. Det er ganske enkelt for blæret !

Levering: 1-3 hverdage.

Specifikationer:

  • 2-vejs coaxial højttaler med woofer og diskant
  • 300 watts – 4 ohm (2x150watts)
  • Frekvens – 50Hz – 25kHz
  • Følsomhed – 89 dB
  • Woofer materiale – massiv aluramme med polypropylene membran, santoprene ophæng og flux ferrite magnet. En opbygning der er med til at sikre at højttaleren fungerer ved særdeles høje lydniveauer over en længere periode
  • Diskant materiale – Neodymium der sikrer en krystalklar lyd i de øverste frekvenser
  • Indbygget RGB LED lys med diffuser der sidder på undersiden af diskanten i den sorte højttalergrill og derved spreder lyset ned over wooferen
  • Mål: ø6,5″ = 16,5 cm.
  • Sæt med 2 stk.
  • 2 års garanti.
Vægt 4 kg
da_DKDanish