Fragt fra 39,- kr

fri fragt over 1500,- kr

hurtig levering

op til 5 års garanti

gratis teknisk support

Søg

Konto

Kurv

Søg

KessTech Udstødning – BMW Adventure R1200GS ADV (2014-2016)

Slipons Adjustable
Her finder du vores udstødningssystemer til den motorcykel, du har valgt. Start med at vælge en systemversion.
2IN1 Oval | Matt Black
LC Style | Matt Black
Samlet i alt
  • Passer til BMW Adventure R1200GS ADV (2014-2016)
  • ECE godkendt i hele EU – e4*134/2014*2016/1824G*00021*07
  • Elektronisk justerbare udstødninger
  • 2 års garanti

Vil du ha’ fed og lovlig lyd på din BMW, så er Kesstech løsning. Disse slip-on udstødninger er elektroniske og kan derfor betjenes fra en knap hvilket giver muligheden for at få den dybe velkendte Harley rumlelyd når spjældet står helt åbent, eller en mere moderat rumlen når justeringen er sat på halv styrke. Skal det være helt tamt kan udstødningerne også lukkes helt.

Uanset hvilket mode udstødningerne sættes i på knappen, vil den elektroniske styringsboks, tilpasse lyden i forhold til hastigheden og omdrejningerne, således at lydniveauet altid overholder de gældende restriktioner.

Det fornægter sig ikke i kvaliteten at Kesstech er fremstillet i Tyskland hvor fokus på design, funktion og kvalitet går hånd i hånd. Med et sæt udstødninger fra Kesstech får du med garanti køreglæde i mange år frem, uden at genere synsmanden og hans manglende tolerance, eller gå på kompromis med dit rebelske Harley-sind.

Passer til BMW Adventure R1200GS ADV (2014-2016)

Ønsker du ikke selv at montere udstødningen, kan vi tilbyde at gøre det for dig. Ring på 31 49 00 66 for mere information.

Levering: 1-3 hverdage.

BETA

Kære kunde. 

Velkommen til vores nye hjemmeside, som vi i øjeblikket kører BETA på. Der kan væres små fejl omkring, men vi arbejder løbende på at rette dem. Vi sætter pris på alt feedback vi får fra vores kunder, som kan sendes til cph@fullblast.dk

VI ER KLAR, så tvivl ej med at bestil din første ordre.

MVH
Full Blast Teamet

da_DKDanish