Fragt fra 39,- kr

fri fragt over 1500,- kr

hurtig levering

op til 5 års garanti

gratis teknisk support

Søg

Konto

Kurv

Søg

KLOCK WERKS FLARE VINDSKÆRM (H-D ROAD GLIDE 15-23)

KWFLARE1523

2.099,00 DKK - 2.899,00 DKK

prisen er vist uden rabat - benyt koden "mc-messen" og spar 20% 23-25 feb

Klock Werks FLARE™ vindskærme er designet for optimal beskyttelse og afvisning af luftstrømmen. Vindskærmens revolutionerende udformning er udviklet og testet i vindtunnel for at sikre optimal funktion og eliminere hvirvler. Det lille knæk i toppen af vindskærmen er med til at lede luftstrømmen op over hovedet på føreren, mens de kurverne i siden på vindskærmen, sikrer downforce i luftstrømmen. Vindskærmen er fremstillet af Lexan® polycarbonat med hård ridsefri belægning på begge sider og har derfor en uovertruffen holdbarhed.

For at vurdere hvilken en der passer til dig, skal du måle i midten af vindskærmen, nede fra kanten af fairingen og op til overkanten af vindskærmen. Klock Werks vindskærme til Harley-Davidson Touring Road Glide fra 2015-2023 fås i disse størrelser: 6″ (152 mm) / 9″ (228 mm) / 12″ (304 mm) / 14″ (355 mm) / 15″ (381 mm).

Når du skal vælge den korrekte vindskærm, er det vigtigt at have fokus på, at du som fører af motorcyklen skal kunne kikke ud over øverste kant på vindskærmen. Det kan være en svær opgave at finde lige præcis den vindskærm der passer til dig. Derfor tilbyder vi 30 dages fuld returret på alle vindskærme, så du har tid til at prøvemontere den valgte vindskærm og konstatere at det er den rigtige eller forkerte størrelse. Hvis det viser sig, at du skulle have haft en højere eller lavere vindskærm, så ombytter vi indtil den rette er fundet. Bemærk, prisforskelle på modellerne kan opstå.

Levering: 1-3 hverdage.

Specifikationer:

  • Passer på Harley-Davidson 15-23 Road Glide
  • Fremstillet af Lexan® polycarbonat
  • Fås i lys tint og dark smoke
  • Fås i 6″ (152 mm) / 9″ (228 mm) / 12″ (304 mm) / 14″ (355 mm) / 15″ (381 mm)
  • Skruer til fastgørelse medfølger
  • ABE godkendt
  • 2 års garanti
  • For en god ordens skyld anbefaler vi at du sikrer dig at produktet passer på lige præcis din motorcykel model og årgang.
Vægt 2 kg
Variant

, , , , , , ,

BETA

Kære kunde. 

Velkommen til vores nye hjemmeside, som vi i øjeblikket kører BETA på. Der kan væres små fejl omkring, men vi arbejder løbende på at rette dem. Vi sætter pris på alt feedback vi får fra vores kunder, som kan sendes til cph@fullblast.dk

VI ER KLAR, så tvivl ej med at bestil din første ordre.

MVH
Full Blast Teamet

da_DKDanish