Fragt fra 39,- kr

fri fragt over 1500,- kr

hurtig levering

op til 5 års garanti

gratis teknisk support

Søg

Konto

Kurv

Søg

DAKOTA DIGITAL MLX-8696 (1996-2003)

MLX8696

13.999,00 DKK

DAKTOTA DIGITAL MLX-8696 er et sæt digitale instrumenter til Harley-Davidson Street Glide, Road Glide og Electra Glide fra 1996-2003. Sættet består af 6 instrumenter, er plug&play og giver et helt nyt minimalistisk look, specielt når de er slukket og helt sorte. Instrumenterne kan opsættes som man ønsker, både valg af 31 farver og hvilket info der skal være og hvor det skal vises. Vælg f.eks. olietryk, olietemperatur, hastighed, omdrejninger, ur, volt, triptællere, samt mange andre muligheder. Føler til olietemperatur medfølger. Det hele opsættes via Bluetooth direkte fra en APP der gratis kan downloades i Apple App store og Google Android store.

MLX-8696 fås med krom ringe eller sorte ringe.

Levering: 1-3 hverdage.

  • Plug&Play
  • 1996-2003 Harley-Davidson Touring
  • Download APP her: [Apple] – [Android]
  • 2 års garanti
  • For en god ordens skyld anbefaler vi at du sikrer dig at produktet passer på lige præcis din motorcykel model og årgang.
Vægt 3 kg
Montering

Installation bør udføres af fagperson med kendskab til motorcyklen.

Farve

Chrome, Sort

BETA

Kære kunde. 

Velkommen til vores nye hjemmeside, som vi i øjeblikket kører BETA på. Der kan væres små fejl omkring, men vi arbejder løbende på at rette dem. Vi sætter pris på alt feedback vi får fra vores kunder, som kan sendes til cph@fullblast.dk

VI ER KLAR, så tvivl ej med at bestil din første ordre.

MVH
Full Blast Teamet

da_DKDanish