Fragt fra 39,- kr

fri fragt over 1500,- kr

hurtig levering

op til 5 års garanti

gratis teknisk support

Søg

Konto

Kurv

Søg

MOTOGADGET MSP BREAKOUT BOX J1850

PE100311X

1.149,00 DKK

MOTOSCOPE Breakout Box J1850, er hjernen i systemet og specifikt udviklet til forbindelser på Harley-Davidson. Alle informationer fra motorcyklen skal op til denne box og videre til selve Motorscope Pro displayet via én canbus ledning.

Ingen lodning eller krympning er nødvendig, så garantien på motorcyklen forbliver intakt.

Breakout Box J1850 passer til alle H-D med SAE J1850 digital canbus system som Twincam-motor fra 2004 og frem, der har Deutsch-stik og speedometeret placeret på tanken. Modulet passer også til alle H-D Sportster-modeller fra 2004 og frem, der har Deutsch (XL Deutsch) eller Molex (XL Molex) -stik. Derudover kan modulet også bruges til alle H-D VROD-motorcykler (VRSC), der har Deutsch stik.

Vær opmærksom på at modulet ikke er kompatibelt med nogen H-D modeller der bruger H-D LAN, f.eks. Softtail fra 2011 og senere, samt Dyna 2012 og senere og alle Rocker/Dyna-modeller, der har speedometer siddende på gaffelbroen.

Levering: 1-3 hverdage.

 • Mål: B42 x L42 x D26,5 mm
 • Input muligheder:
  – Brændstof / reserve
  – Olietryk
  – Blinklys indikatorer
  – Fjernlys indikator
  – Neutral
  – Motor alarm
 • 9-12 volt DC
 • 2 års garanti
 • For en god ordens skyld anbefaler vi at du sikrer dig at produktet passer på lige præcis din motorcykel model og årgang.
Vægt 0,5 kg
Montering

Installation bør udføres af fagperson med kendskab til produktet og motorcyklen.

MC Model

, , ,

BETA

Kære kunde. 

Velkommen til vores nye hjemmeside, som vi i øjeblikket kører BETA på. Der kan væres små fejl omkring, men vi arbejder løbende på at rette dem. Vi sætter pris på alt feedback vi får fra vores kunder, som kan sendes til cph@fullblast.dk

VI ER KLAR, så tvivl ej med at bestil din første ordre.

MVH
Full Blast Teamet

da_DKDanish