Fragt fra 39,- kr

fri fragt over 1500,- kr

hurtig levering

op til 5 års garanti

gratis teknisk support

Søg

Konto

Kurv

Søg

SP CONNECT – AERO MOUNT

SP52819

175,20 DKK

Fordi hvert gram tæller på en racercykel: Aero Mount Pro er en af de letteste smartphoneholdere på markedet og vejer kun 5 gram. Perfekte betingelser for at få mest muligt ud af dit setup.

Monter dit SPC+ Phone Case eller din Garmin® / Wahoo® cykelcomputer ekstra fladt på styret eller frempinden. Med den kulfiberforstærkede Aero Mount Pro SPC+ kan du holde luftmodstanden lav og få en ægte letvægter på din racercykel.

Klæb Aero Mount Pro på en flad overflade på styret eller frempinden med lidt tryk. De to gummibånd styrker holdet og sikrer maksimal sikkerhed.

For at fastgøre dit telefonetui på holderen, dock det simpelthen og drej din telefon 90° med uret. Hvis du ønsker at montere en Garmin® eller Wahoo® cykelcomputer på holderen, brug da den passende adapter (medfølger).

  • Ultralet (kun 5 gram)
  • Ekstra flad montering
  • Adapter til Garmin® og Wahoo® medfølger

BETA

Kære kunde. 

Velkommen til vores nye hjemmeside, som vi i øjeblikket kører BETA på. Der kan væres små fejl omkring, men vi arbejder løbende på at rette dem. Vi sætter pris på alt feedback vi får fra vores kunder, som kan sendes til cph@fullblast.dk

VI ER KLAR, så tvivl ej med at bestil din første ordre.

MVH
Full Blast Teamet

da_DKDanish